Du er her: 

Velkommen Anders Forsberg Svendsen

I Skt. Nicolai Kirke har vi fået en ny organist. Vi byder ham velkommen, og han fortæller også lidt om sig selv.

Velkommen!

Det er med stor glæde, at vi kan byde Anders Forsberg Svendsen velkommen som ny organist ved Skt. Nikolai Kirke.

Vi har en god tradition med at have dygtige og velkvalificerede organister ansatte ved Skt. Nicolai Kirke, som vi også fortsætter med ansættelsen af Anders. Han har en lang og bred musikalsk baggrund, og senest som mangeårig organist ved Fredens-Nazareth kirke på Østerbro i København.

Vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde med Anders og ønsker for ham, at hans musikalske virke ved Skt. Nicolai Kirke vil blive til glæde og gavn - såvel for ham selv som for menigheden.

Johnny Winther Holbech
menighedsrådsformand

 

 

… og jeg glæder mig 

Den 1. maj begyndte jeg i min nye stilling som ved organist Sct. Nicolai Kirke. Jeg hedder Anders Forsberg Svendsen, er 45 år og gift med Rebecca, der er professionel sanger. Sammen har vi tre drenge på hhv. 9, 11 og 13 år.

Min baggrund er bred - jeg har spillet klaver i alle mulige genrer stort set altid, spillet orgel siden jeg var 18 år og har gået den slagne uddannelsesvej for organister med først privatundervisning, PO-uddannelsen, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, et par års videreuddannelse i Paris og siden 2001 har jeg været ansat som organist i Fredens-Nazaret Kirker på Østerbro i København – de sidste 8 år i en kombinationsstilling som daglig leder og organist.

Personligt har jeg glædet mig meget til at skulle begynde i Sct. Nicolai Kirke, lære menigheden, personalet, orglet og kirken at kende og blive en del af både kirkens men også Bornholms musikliv. Jeg har idéer til nye musikalske tiltag, men kommer også med en stor ydmyghed ift. at lære stedets musikalske traditioner at kende først, og jeg håber, at det musikalske samarbejde kan blive til stor inspiration for alle parter.

Anders Forsberg Svendsen

 

 

Del dette: